شاید عده ای واژه شلف تا به حال به گوششان نخورده باشد، اما قطع به یقین بارها آن را دیده اند! شلف در واقع همان قفسههای چوبی یا فلزی بسیار زیبایی هستند که جای طاقچههای قدیمی به کار رفته در معماری سنتی و قدیمی را گرفتهاند و بر روی دیوار به راحتی نصب میشوند.
شما برای ایجاد تغییر در دکوراسیون و ظاهر خانه یا اتاق خود می توانید از شلف استفاده نمایید.
گفتنی است که شلف ها هیچ گونه کادربندی و چارچوب نداشته و خبری از ردپای اتصال در آن ها نیست، این جمله بدان معناست که اتصال شلف ها به دیوار مشخص نیست دقیقا همین ویژگی سبب شده است که شلف ها به زیبایی خانه یا محل کار شما بیافزایند.
اگر از نحوه اتصال شلف ها اطلاعی ندارید باید اذعان کنیم که شلف ها با کمک پیچ و رول پلاک به دیوار متصل و محکم میشوند و همان طور که در چند سطر گذشته اشاره شد اتصال آن ها به دیوار اصلا در دیدرس نیست. جالب است بدانید که به هر میزان که اتصال آن ها به دیوار محکم تر و استوار تر باشد، وزن بیشتری را هم می توانند تحمل کنند، البته ناگفته نماند که ظرفیت شلف ها بستگی به سایز و جنس ساخت آن ها دارد.
شلف ها با توجه به کاربردشان جنس و انواع متفاوتی دارند، رایج ترین و متداول ترین شلف های موجود در بازار از چوب، فلز، ام دی اف و فایبرگلاس تهیه شده اند.
از شلف های فلزی در آشپز خانهها، سرویس بهداشتی یا حمام و یا مواردی که شلف نیاز است میزان بار و وزن زیادی را متحمل شود استفاده میشوند و در سوی مقابل از شلف های چوبی برای استفاده های ظریف تری مانند قرارگیری قاب عکس، شمعدان، مجسمه و اکسسوری های تزیینی سبک کاربرد دارد.
نا گفته نماند که شلف های ساخته شده از جنس ام دی اف، دارای مقاومت نسبتا خوبی هستند و روکش آن ها را میتوان با روکشهای گوناگون و رنگارنگ تغییر داد.
اگر از نظر کیفیت و استفاده در دراز مدت نگران هستید باید این نوید را به شما بدهیم که شلف ها بر خلاف ظاهر گول زننده ظریف و زیبایی که دارند، از کیفیت، دوام و استحکام خوبی برخوردار هستند و در استفاده های دراز مدت مشکلی برای آن ها پیش نخواهد آمد.
بی شک با توجه به تنوع مدل در طراحی و متریال به کار رفته در ساخت شلف، نیاز به یک دسته بندی مناسب برای تقسیم بندی آن ها به چشم می خورد. رایج ترین تقسیم بندی شلف ها بر اساس تنوع مدلی که دارند، به دو دسته دیواری و زمینی صورت می پذیرد.
شما با کمک گرفتن از شلف ها در دکوراسیون خانه، اتاق و یا محل کار، می توانید فضایی زیبا و در عین حال کارا و مفید ایجاد نمایید.
شلف ها در منازل و محل کار میتوانند کاربرد زیادی داشته باشند که ما در وب سایت نیاورون سعی داریم شما را با شلف ها وکاربرد آن ها آشنا کنیم تا در هنگام انتخاب و خرید شلف دچار کلافگی و سردرگمی نشوید.
یکی از کاربردهای جالب شلف ها، پوشش مشکلات و خرابیهای مربوط به دیوار است به عنوان مثال اگر در خانه خود یا محل کار، دیوار آسیب دیده، تو رفته، ترک خورده و یا دیوار بی استفاده و خالی می بینید، قادر خواهید بود با کمک شلف های متنوع موجود در بازار، مشکلات آن را پوشش داده یا در جهت افزایش زیبایی آن گام بردارید.
شایان ذکر است که، شلف ها هم در گوشهای از دیوار نصب میشوند و هم بر روی دیوار صاف به خوبی قرار میگیرند.
شلف ها مشکلات کمبود جا در آشپزخانه را هم حل میکنند. اگر در آشپز خانه خود با کمبود جا و دیوار مواجه شدید استفاده از شلف های زمینی و قرار دادن وسایلتان بر روی آن فضای منظم و آرامش بخشی را برای شما به ارمغان میآورد.
استفاده از شلف ها در حمام خانه ها نیز موردی است که زیاد به چشم میخورد. بی شک به دلیل وجود وسایل گوناگون در حمام و مهم تر از آن ایجاد ظاهری زیبا، سبب شده است تا وجود شلف ها در سرویس های بهداشتی و حمام ها نیز به چشم بخورند چرا که از نظر زیبایی شناسی، تنوع و رنگ بندی شلف ها چندین پله بالاتر و جلوتر از قفسه های بی رنگ و روح حمام است.
تا صحبت از شلف های مخصوص حمام است، این نکته را اضافه کنیم که برای استفاده از شلف در حمام به سراغ گزینه هایی چون شلف های فلزی ضد زنگ بروید چرا که با ساز و کار تدارک دیده شده در آن ها، رطوبت زیادی را تحمل میکنند و مناسب استفاده در حمام می باشند.
این وسیله تزیینی را میتوانید از هر فروشگاه لوازم تزیینی و فروشگاههای مرتبط با محصولات دکوراسیون منزل خریداری کرد، اما اگر به دنبال تجربه خرید اینترنتی از یک وب سایت معتبر هستید، توصیه ما به شما استفاده از وب سایت نیاورون است چرا که در دل این فروشگاه اینترنتی تنوع تمامی مدل ها به همراه توضیحات تکمیلی به چشم میخورد و شما با آگاهی کامل قادر خواهید بود محصول مورد نظر خود را در کوتاه ترین زمان ممکن خریداری و دریافت نمایید.
همانطور که در این مقاله شرح دادیم، اذعان داشتیم که شلف ها از انواع متریال ها و اجناس متفاوت در ساخت بهره برده اند، که این تنوع به همراه سایز شلف تاثیر به سزایی در تعیین قیمت آن خواهد داشت.
گران قیمت ترین شلف ها دسته شلف های چوبی تشکیل می دهد که حتی در مواردی آن ها به لطف حکاکی، به نقش ها و طرح های زیبایی زینت داده شده اند. در سوی مقابل شلف های فلزی از قیمت پایین ترین برخوردار هستند.