میز کنفرانس یکی از ملزومات اصلی اتاق یا سالن کنفرانس محل کسب و کار شماست. در هر شرکت، اداره و نهادی یک سالن را برای برگزاری ارائه، جلسات و به طور کل محفلی جهت تبادل نظر و گفتمان در نظر میگیرند که به آن اتاق کنفرانس گفته میشود.
یکی از مواردی که بیشک در قیمت تمام شده میز کنفرانس تاثیر به سزایی دارد، جنس و متریال به کار رفته در ساخت آن است، مورد بعدی که در قیمت تاثیرگذار است، ابعاد میز کنفرانس است.
در نمونههای موجود در بازار، میز کنفرانس را از جنس چوب، ام دی اف، پی وی سی و ترکیبی از شیشه تولید میکنند و به لطف طراحیهای متنوعی که انجام شده است، شما به راحتی میتوانید یک میز کنفرانس زیبا متناسب با سلیقه و دکوراسیون اتاق کنفرانس شرکت خود را خریداری کنید.
توصیه نیاورون به شما این است که پیش از خرید از مرغوب بودن متریال به کار رفته در ساخت میز کنفرانس اطمینان حاصل فرمایید. طبیعتا شما نیز با ما هم نظر خواهید بود که هر چه متریال و جنس به کار رفته در ساخت میز کنفرانس مرغوبتر باشد، میزان استحکام، دوام و کیفیت ساخت آن میز نیز بالاتر خواهد بود.
میز کنفرانس انتخابی شما باید ارتفاعی متعادل داشته باشد، دقت داشته باشید که اگر میز کنفرانس کوتاه باشد، حاضرین جلسه حالت خموده پیدا میکندد و وزن بدن خود را روی میز میاندازند، در نقطه مقابل نیز اگر ارتفاع میز بلند باشد، میزان تسلط حاضرین به میز بسیار کاهش مییابد.
در نظر داشته باشید که اگر تعداد حاضرین جلسات شما، بیش از 50 نفر باشد با مشکل عدم دیده شدن مخاطبان حاضر مواجه میشوید و تنها چاره کار شما سفارش میز کنفرانس دایرهای یا بیضی شکل است که مشکل برقراری ارتباط چشمی حاضرین با یکدیگر را حل میکند.
البته فرم و ابعاد اتاق کنفرانس شرکت شما نیز در این انتخاب دخیل است، طبیعتا اگر اتاق کنفرانس شرکت شما حالتی مربعی شکل داشته باشد، شما نمیتوانید از میز کنفرانس مستطیلی عریض و طویل استفاده کنید و منطقیتر است که دست به دامان گزینههای دایرهای یا بیضی شکل شوید.
از آن جایی که میز کنفرانس در مدلها و اندازههای گوناگون و حتی سفارشی طراحی و تولید میشود، ابعاد استاندارد و یکسان ندارد، شما باید با توجه به میزان فضایی که برای اتاق کنفرانس خود در نظر گرفتهاید، ابعاد میز کنفرانس خود را مشخص نمایید.
پس از اندازهگیری میزان فضایی که در اختیار دارید، در گام بعدی باید به فکر محاسبه تعداد افرادی که در جلسات حضور خواهند داشت باشید. اگر اتاق کنفرانس شما دارای ابعاد بزرگی است، شما میتوانید در انتخاب میز کنفرانس مدلهای گوناگون را مد نظر قرار دهید و محدودیت انتخاب کمتری دارید.
در نمونههای کلاسیک و سنتیتر، میز کنفرانس یک میز عریض است که طول زیادی نیز دارد، اما بازار امروزی مبلمان اداری گستردهتر شده است و شاهد طرحها و مدلهای به روز و مدرن میز کنفرانس هستیم، حتی همان طور که عنوان شد، مدلهای نیم دایره، دایرهای و بیضی شکل نیز طراحی و تولید شده است.
جدا از این که انتخاب رنگ یک امر سلیقهای محسوب میشود، توصیه نیاورون به شما این است که با توجه به اهمیت و جدیت جلسات برگزار شده در اتاق کنفرانس، برای انتخاب رنگ میز کنفرانس شرکت خود به سراغ طیف رنگی تیره بروید، چرا که این طیف رنگی علاوه بر القا کردن حس اقتدار، ابهت و وقار، حالت جدیت نیز به فضا و جلسات برگزار شده تزریق میکند. البته ذکر این نکته الزامی است که اگر سالن شما نوردهی مناسبی ندارد و تاریک است، به دنبال طیف رنگی روشن باشید چرا که میز کنفرانس تیره فضای اتاق کنفرانش شما را تیره تر و تاریک تر میکند. همواره به یاد داشته باشید که کنتراست رنگ را رعایت کنید و رنگ کف، دیوار و المانهای دیگر موجود در اتاق کنفرانس از نظر رنگ در مقایسه با رنگ میز کنفرانس در تضاد رنگی باشد.
اگر تصور شما از انتخاب و خرید میز کنفرانس، یک میز بسیار بزرگ است که در دل خود تعداد زیادی صندلی برای حاضرین را جای دهد، سخت در اشتباه هستید. باتوجه به این که تمامی شرکتها قادر به تامین فضای بزرگ برای اتاق کنفرانس خود نیستند و یا با توجه به فضای کسب و کاری که دارند، نیازی به یک اتاق کنفرانس بزرگ ندارند، شرکتهای طراح و تولید کننده میز کنفرانس به صرافت طراحی و تولید میز کنفرانس کوچک نیز افتادهاند.
بنابراین تصور این که یک میز کنفرانس بایستی ابعاد وحشتناک بزرگی داشته باشد باور نادرستی است، شما میتوانید حتی از میزهای کنفرانس کوچک که ظرفیت میزبان بودن از 5 الی 10 نفر را دارند نیز استفاده کنید.
حتما توجه داشته باشید که میز کنفرانسی که انتخاب میکنید یک فضایی جهت عبور انواع و اقسام کابلها و سیمهای برق چه برای حاضرین و چه برای نمایشگر یا میکروفونی که قرار است روی میز تعبیه شود داشته باشد. عدم وجود این فضا میتواند به شکیل بودن و مرتب یودن نمای میز و جلسات شما لطمه وارد کند و کار کابل کشی و سیم کشی را نیز با مشکلاتی رو به رو سازد.
نیاورون همواره توصیه دارد که پیش از هرگونه انتخاب و خرید شرایط گارانتی و خدمات پس از فروش شرکت تولید کننده را به دقت بررسی کنید تا از تعهداتی که شرکت تولید کننده پس از فروش در مدت زمان گارانتی یا تعمیر شامل محصول خریداری شده شما میشود با خبر باشید و با اطمینان کامل اقدام به ثبت سفارش کنید.