چراغ سقفی امروزه علاوه بر ایجاد روشنایی و نورپردازی در منازل و اماکن مختلف مانند، تالار، هتلهای مجلل و... باعث تغییر و تحول اساسی در دکوراسیون، جلوه زیبا و منحصر به فردی به مکانهای مختلف میدهد. وجود منبعهای نور در محیطهای بسته بسیار تأثیر گذار و حائز اهمیت است. لوسترها، لامپها، چراغهای دیواری و چراغ سقفی امروزه در به وجود آوردن روشنایی بسیار مثمر ثمر عمل میکنند. این منبعهای نوری مانند چراغ سقفی میتوانند از جنسها و شکلهای مختلفی ساخته شده باشند و در اندازههای کوچک و بزرگ به سقف نصب شوند. چراغهای سقفی انواع مختلفی دارند و به صورت آویزی و یا بدون آویز امروزه در بازار موجود است. اغلب هتلهای لوکس و مجلل، خانههای دوبلکس با ارتفاع زیاد سقف از زمین، تالارها و... از چراغ سقفی آویز دار استفاده خواهند کرد. در ادامه مطلب برای آشنایی بیشتر با انواع چراغ سقفی با ما همراه باشید.
• کیفیت بهتر
• بازتاب روشنایی بیشتر
• ایجاد نور سالم
• دارای شیشههای مستحکم
• طراحی زیبا و شیک
• بدون آسیب دیدن چشم
• قیمت مقرون به صرفه
• مدرن تر نسبت به چراغهای قدیمی
• ساخته شده از جنسهای مختلف
• طراحیهای متنوع جهت هماهنگی با دکوراسیون منزل و یا محیطهای دیگر
از فایدهها و مزایای مهم و مورد استفاده از چراغ سقفی در محیطهای مختلف است.
برای خرید چراغ سقفی به مواردی که حائز اهمیت است باید توجه ویژه کنید. در انتخاب خود دقت کنید و تمام زوایا را مورد بررسی قرار دهید. محیط مورد نظر را در ذهن خود تجسم کنید. برای مثال اگر قصد خرید چراغ سقفی برای منزل و سالن پذیرایی را دارید بهتر است بدانید که چراغ سقفی آویز برای محیطهای خیلی کوچک مناسب نخواهد بود و یا تأثیر نور بر روح و روان انسان بسیار تأثیر گذار است برخی از چراغهای سقفی از لامپ کم مصرف مهتابی در آن استفاده شده است که برای محیط منزل توصیه خواهد شد؛ و یا برخی چراغهای سقفی برای اتاق خواب و یا آشپزخانه مناسب هستند و ممکن است در سالن پذیرایی زیبا جلوه ندهد پس در هنگام انتخاب چراغ سقفی به این موارد توجه نمایید.
• چراغ سقفی ساده و سنسوردار
• چراغ سقفی پنلی توکار
• چراغ سقفی پنلی روکار
• چراغ سقفی سر پیچ دار
• چراغ سقفی دوکاره شبکهای آنادایز
• چراغ سقفی واتر پروف
• چراغهای خطی سقفی
از انواع مهم چراغ سقفی هستند که در بازار عرضه و به فروش خواهند رسید؛ که هر کدام دارای طراحی و ویژگیهایی هستند که در محیطهای خاص مورد استفاده قرار میگیرند و در ادامه مطالب بیشتر به آنها میپردازیم.
چراغ سقفی ساده از گستردهترین و پر مصرف ترین حالتهای چراغ سقفی است که در اکثر منازل و محیطهای اداری در راهروها، اتاقهای کنفرانس و یا اتاق خواب، سالن پذیرایی و... مورد استفاده قرار میگیرد. این چراغهای سقفی ساده با استفاده از یک کلید برق خاموش و روشن خواهند شد. چراغ سقفی سنسور دار که مجهز به یک سیستم پیشرفته تر است و امروزه در بسیاری از مجتمعات و ساختمانهای مرتفع که پلههای زیادی در آن وجود دارد و یا راهروهای ساختمانهای تجاری، بالکن و... مورد استفاده است. سیستم حسی این چراغ سنسور دار با تشخیص ورود و خروج افراد در مکان مورد نظر به طور خودکار روشن و خاموش خواهد شد.
چراغ سقفی پنلی به دو صورت وجود دارد. توکار و رو کار که بسیار با کیفیت تر و مجهز تر از چراغهای دیگر خواهند بود. این چراغ ها دارای تکنولوژی بسیار پیشرفته SMD و COB هستند. قدرت بازتاب و پخش نور چراغ سقفی پنلی بسیار با کیفیت است. استفاده از این مدل چراغ سقفی در فروشگاهها و پاساژهای بزرگ پر کاربرد هستند و جلوه خاصی نیز به اجسام خواهند داد. چراغ سقفی پنلی روکار و یا تو کار با استفاده از اس ام دی و سی او بی بر روی یک برد قرار میگیرند که با روشن شدن چراغ صفحه برد نیز روشن و درخشان خواهد شد.
چراغ سقفی سرپیچ دار از مدل دیگر چراغهای سقفی هستند که با باز بسته کردن سر پیچ آن میتوانید مدلهای مختلفی از لامپها را در اندازه، جنس و رنگهای دلخواه خود در آن نصب کنید؛ و در هنگام سوختگی و یا ایجاد مشکل خودتان میتوانید آن را تعویض نمایید.
چراغ سقفی دوکاره شبکهای آنادایز محصولی است که اکثر مواقع تنها برای شرکتها و محیطهای اداری و تجاری استفاده خواهد شد و بسیار در این مکانهای عمومی، پر کاربرد و مورد استقبال قرار گرفته است؛ که روشنایی این مکانها را به خوبی تأمین خواهد کرد. این دسته از چراغ سقفی برای سقفهای گچی، کاذب و... مناسب است و دارای طراحیهای متنوع و منحصر به فردی هستند.
چراغ سقفی واتر پروف مناسب برای حمام، سرویس بهداشتی، سونا، جکوزی، استخر و... استفاده خواهند شد؛ زیرا با کارایی بسیار بالا و فوق العاده در برابر رطوبت و نم عالی عمل خواهند کرد؛ و از وجود گرد و خاک، آب و حشرات ریز و درشت در داخل آن جلوگیری خواهد شد.
مکانهای مورد استفاده از چراغهای خطی سقفی
دانشگاهها، مدارس، سالن اجتماعات، مجتمعات اداری، اتاقهای کنفرانس و... اغلب نصب و استفاده خواهد شد. چراغهای سقفی به صورت خطی بر روی سقف نصب و یا آویزان خواهند شد. انعکاس نور این چراغ ها به تنهایی زیاد نخواهد بود و اغلب به صورت ردیفی از چند چراغ خطی در کنار یکدیگر در مکانهای گفته شده استفاده خواهند کرد. چراغ سقفی خطی را به شکلهای مختلف بر روی سقف نصب میکنند تا علاوه بر گستردگی نور، تأثیری در زیبایی مکان داشته باشند. این چراغهای سقفی چشم را اذیت نمیکنند و بسیار مناسب محیطهای اداری و آموزشی خواهند بود.
با تنوع بالایی گه چراغهای سقفی دارند باید برای خرید ابتدا بدانید که به دنبال کدام مدل هستید. چراغ های سقفی شامل انواع لوستر، چراغ آویز، روکار و توکار هستند و انتخاب از بین انواع چراغ آویز لوکس و تزیینی و مدرن بسیار جذاب خواهد بود. میتوانید برای انتخاب بهتر و صرف وقت کمتر خرید خود را از یک فروشگاه اینترنتی با تنوع بالا و قیمت مناسب به صورت آنلاین خریداری کنید. قیمت چراغ آویز با توجه به تنوع بالایی که این محصول دارد بسیار متنوع خواهد بود.